0038612862237 info@indata.si
Izberite jezik :

O nas

INDATA je inovativno slovensko podjetje, usmerjeno v razvoj in proizvodnjo elektronskih komponent za izgradnjo učinkovitih energetsko varčnih sistemov na področu razsvetljave. Vizija podjetja je postati skupaj s svojimi partnerji, eden izmed vodilnih dobaviteljev elementov, potrebnih za izgradnjo LED sistemov.

Podjetje ima lastno SMT proizvodno linijo, ki služi opremljanju PCB tiskanih vezij z elektronskimi elementi. Zaradi vse večje zahteve trga po visoki kakovosti so v proizvodni liniji tako visoko zmogljive polagalne naprave kot tudi naprave za zagotavljanje kakovosti (SPI in AOi). Kakovost je za nas in naše stranke najpomembnejša, zato uporabljamo samo najkakovostnejše materijale in komponente, kar zagotavlja dejstvo, da je podjetje uradni član »Cree solution provider« programa.

INDATA je član Tehnološkega parka Ljubljana in skupaj s svojimi partnerji tudi aktivno sodeluje pri raznih mednarodnih raziskovalnih institucijah. Podjetje je usmerjeno k neprestanemu raziskovanju in razvoju in z uporabo najnovejših tehnologij izpolnuje zahteve trga. Pristop do stranke je individualen in vložen je maksimalen trud za izpolnitev vseh specifičnih zahtev in potreb.